Traditionele Massage

traditionele-massageTradionele Massage

Indonesische traditionele massage is vooral bekend door Javanese & Balinese massage en is vergelijkbaar met Ayurvedische massage. Het dateert bijna zover terug als Chinese massage en is een oorspronkelijke op olie gebaseerde massage therapie. Het is een verzamelnaam voor allerlei oude therapeutische technieken waarvan de variatie eindeloos is.

In Indonesische traditionele massage therapie overheersen de duwtechnieken, die diep doorwerken om spier– en gewrichtpijnen te verlichten. Het is een oeroud systeem van behandelen dat vertrouwt op gebalanceerde druk massage om knopen in het weefsel te los te maken en harmonie van lichaam, geest en ziel na te streven.

Het geeft een intense stimulering voor het zachte weefsel. Onze technieken werken vooral op het verbindende weefsel van de spieren – de myofascia en de tendons. Het is een hoogst effectieve behandeling voor sportblessures.

Speciale therapeutische olie wordt gebruikt voor Indonesische massage, die een gunstig effect op de circulatie in het lichaam en het lymfen systeem door hun regeneratieve en zelfhelende krachten los te maken.

De Indonesische massage wordt uitgevoerd liggend op een massage tafel of zittend op een stoel of indien gewenst op een kleed op de vloer.

Hopelijk tot ziens bij het Huis van Jade Wellness Praktijk.