Tarieven

Tarieven

Het Huis van Jade Wellness Praktijk behandelt patienten tijdens werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 9 – 18 uur voor een standaard tarief:

  • 40 euro (30 minuten)
  • 80 euro (60 minuten)
  • 120 euro (90 minuten)

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken buiten deze tijden om. Voor een afspraak in de avond uren of in het weekend geldt een toeslag van 25%.
Avond- en weekend tarief:

  • 50 euro (30 minuten)
  • 100 euro (60 minuten)
  • 150 euro (90 minuten)

De eerste afspraak bestaat uit een intake gesprek gevolgd door de eerste behandeling. De eerste afspraak duurt ongeveer 1.5 uur.

Factuur en betaling

Na elke behandeling ontvangt u een factuur. Wilt u a.u.b. bij de betaling van de factuur altijd het factuurnummer vermelden. Over het factuurbedrag wordt geen BTW berekend. De zorgverlener betaald nooit direct aan Huis van Jade. U zult derhalve eerst de factuur zelf moeten betalen en daarna kunt u de factuur declareren bij de zorgverlener.

iDEAL

Per 1 september 2016 kunt u direct de factuur via iDEAL overmaken!
U kunt ook het factuurbedrag overmaken op bankrekeningnummer NL 07 ABNA 0513868992 t.a.v. Huis van Jade.

Aanvullende verzekeringen

De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden de behandelingen (vaak tot een maximum bedrag per behandeling en per jaar). In uw polisvoorwaarden kunt u zien tot welk bedrag er door de verzekering wordt vergoed.

De beroepsorganisatie Zhong vermeldt de vergoedingen van de meeste Zorgverzekeraars (zie “vergoedingen” op de Zhong website).